JOUKOLAN B. MIAMI-AF-G77, s. 19.9.2015 , FIN-GP81
takakorkeus 149 cm
isä: Lessard Jumper
emä: Palmyra Dame Edna ET
emänisä: Des Chamois Poker ET
Poikimiset ja 305 pv tuotokset:
01.05.2018 9699 - 4,43 - 3,55 L (Gentleman) Joukolan B.Palmyra
22.05.2019 S (Bigstar) Joukolan B.RedBull
24.5.2019
Miami on yksi siitä ikäluokkansa kolmikosta, joita ei tahdottu saada hiehona tiineeksi normi aikataulussa ja niinpä Miamikin poiki vasta päälle 2,5-vuotiaana. Hyvää kannattaa odottaa, sanotaan, ja se kyllä sopii tähänkin lehmään. Miamista ehti kasvaa kookas ja raamikas ensikko, joka alkoi heti lypsää kuin vanha tekijä. Miami olikin pitkästä aikaa ayrshire-ensikko, joka herui päälle 40 kg ja peräti kolme mittaa oli nelosella alkavia parhaan koelypsyn ollessa 42,6 kg. Ensimmäinen kausi oli reilut 9600 kg, joten iso peukku sille. Myös lypsettävyys on tällä kunnossa ja vaikea on löytää mitään moitittavaa kun toista poikimistakin varten tarvittiin vain yksi siemennys.
Tätä kirjoitettaessa Miami on juuri poikinut toisen kertansa ja nyt ei näytä kovin hyvältä. Vasikka oli aika kookas ja tarvittiin vetoapua, että se saatiin ulos. Aluksi Miami hoiti vasikkaansa reippaana, mutta seuraavana aamuna vointi oli aika nuupea. Tänään on eläinlääkäri käynyt tutkimassa eikä varsinaista vikaa löydetty, mutta koko setti otettiin käyttöön eli kalkki, kipulääke, antibiootti ja letkutus. Kunpa ei sisältä olisi mitään mennyt siinä määrin rikki, että Miamia ei saada ollenkaan kuntoutettua lypsykaudelle. Tää on niin tätä, sen kerran kun saat tosi hyvin lypsävän ja muutenkin kivan lehmän, niin sitten käy näin. Huoh. Mutta koitetaan vielä pysyä optimistisina.

30.5.2019
Niinhän siinä sitten kävi, että tuon yllä olevan päivityksen jälkeen seuraavana aamuna Miami löytyi kuolleena karsinastaan. Illalla jo näytti siltä, että nyt on menty reippaasti takapakkia, sillä Miami ei enää noussut itse ylös, ei syönyt murenaakaan, oli vain lievästi alilämpöinen. Kaksi eri eläinlääkärikäyntiä ja eläinlääkäriä eikä silti kukaan osannut kertoa mikä lehmää vaivasi. Kaipa poikimisessa vain tuli jotain kohtalokasta sisäkaluihin tai aineenvaihduntaan ja se oli menoa. Tekisi mieli kirjoittaa muutama tosi ruma sana kuvaamaan miltä nyt tuntuu, mutta olkoon, ei tälle nyt enää mitään voi, joten katseet tulevaan.